in English in English
Stone Tablet - vi designar smarta webbplatser
Stone Tablet - we design smart websites
tjänster
Stone Tablet har följt Internetutvecklingen sedan 1996. Vi erbjuder följande tjänster:  


Webbdesign och UtvecklingVi designar webbplatser som följer den senaste tekniken inom Responsive design, vilket ger en optimal läsbarhet hos ett stort urval av mediaenheter - från mobiltelefoner och surfplattor till stationära och bärbara datorskärmar.

Att utforma och utveckla en webbplats innebär mycket mer än att välja rätt färger, information, bilder och typsnitt. Det är en process som innebär en fördjupad förståelse för din affärsidé, målgrupp, vision och mål. Vi arbetar nära dig för att identifiera dessa kriterier, och då kommer vi att utveckla din webbplats på det mest kostnadseffektiva sättet och ta hänsyn till följande:
 • Din webbplats är din identitet på Internet. Den måste spegla din verksamhets närvaro i världen på ett professionellt sätt.
 • Det första intrycket ska stimulera besökarnas intresse och locka till nya besök.
 • Innehållet ska vara uttrycksfullt och lätt att ladda ner.
 • Webbplatsens navigationssystem måste vara lättillgängligt och enkelt att använda.
 • Webbplatsen blir optimerad för stora sökmotorerna så att den kommer att rankas högt upp i de sökresultat som är relevanta för din webbplats innehåll.
Cookniche.com, länkar samman matvärlden.
Vår senaste webbapplikation publicerades i November 2015.
Cookniche, linking the culinary world.  


Sociala Medier
Sociala mediakanaler som Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Wikipedia osv har blivit en viktig del av miljontals människors livsstil. Därför är utvecklingen av sätt att använda dessa kanaler för att ta kontakt med potentiella kunder en av de mest angelägna målen för många företag idag.

Vi kommer att identifiera olika sätt att etablera en lönsam användning av sociala medier, och vi hjälper dig att utnyttja dessa kanaler som en del av din webbplats för att kommunicera med din målgrupp.  Fotografering
Texter och bilder går hand i hand på webben. En hemsida är aldrig komplett utan rätt bilder som speglar och förstärker betydelsen av ditt innehåll.

Vi kan ta exklusiva bilder av dina produkter genom våra fotografer, eller erbjuda att sälja royalty-fria stockbilder till en låg kostnad via bildbyråer.  Video på nätet
Framstegen inom webbtekniken skapar nya underverk i vår vardag. Web Video - även känd som streaming video - är en av dem.

Med rätt innehåll kan en webbvideo vara ett kraftfullt verktyg för alla företag. Video kan användas för att beskriva eller marknadsföra en produkt, för att välkomna tittarna till en webbplats, eller som ett medel för utbildning och underhållning. En välproducerad video kan vara det bästa sättet att sprida ett budskap på Internet och ge varumärkeskännedom.  
Content Management System
Content management system (CMS) är möjligheten att enkelt redigera, publicera, uppdatera och hantera leveransen av innehåll (text, bilder, dokument, videor ...) på din webbplats. CMS används ofta för att köra webbplatser som innehåller bloggar, nyheter, shopping och andra webbplatser som behöver uppdateras på en frekvent basis.

Med utgångspunkt från din modell för företagsinformation, kommer vi att skräddarsy ett content management system så att du kan leverera innehåll till din webbplats på snabbast och mest ekonomiskt sätt  
Internet Marketing
Känner din målgrupp till ditt företag och din webbplats?

Vi erbjuder marknadsföring av din webbplats med hjälp av kostnadseffektiva metoder såsom följande:
 • Sponsored Search
  är en betaltjänst som gör att din webbplats listas högt upp i sökmotorernas resultat.
 • Marknadsföring genom sociala medier
  är en betaltjänst som innebär att banners och texter om din webbplats eller produkter publiceras på sociala mediers webbsidor.
 • Sökmotoroptimering
  är en kostnadsfri tjänst som syftar till att förbättra webbplatsens rankning i resultaten från sökmotorerna.
 Webbhotell och Domännamn
Vi erbjuder registrering av domännamn och webbhotell genom våra samarbetspartners bland internetleverantörerna i Sverige. Oavsett om din webbplats kräver en delad eller en egen server så har vi ett nära samarbete med våra partners för att ge dig de bästa pålitliga och säkra hosting-tjänsterna.

Vi kan också registrera de flesta av de populära domännamnen såsom se, nu, com, net, org, info, eu, mobi och mycket mer.

stonetablet.se
Vi designar smarta webbplatser
info@stonetablet.se
Fatburs Brunnsgata 27, SE 118 28
Stockholm - Sverige